Locatie

Muziekfeest van het Jaar vindt plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Ziggo Dome
De Passage 100
1101 AX Amsterdam

Vervoer

Auto

Kom je met de auto naar de Ziggo Dome? Vanaf de snelweg ben je er zo, en de omgeving biedt een ruim aanbod parkeerplaatsen. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam. Ziggo Dome ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost, omringd door de snelwegen A1, A2, A9 en A10. Vanuit alle richtingen zoek je de A2 op om in Amsterdam Zuidoost uit te komen. Volg vervolgens “ArenAPoort” en de aanwijzingen op de verkeersborden.

Trein

In de buurt van de Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Zowel intercity’s als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op deze stations.

Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Reis je vanuit de richting Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Bus

Met stads- en streekbus kun je de Ziggo Dome bereiken, en tussen Haarlem station en Amsterdam Bijlmer Arena rijdt R-net. Ook ’s nachts!

Metro

Met de metro stap je uit bij metrostation Bijlmer ArenA, op loopafstand van de Ziggo Dome.

Fiets

Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je trouwens ook een OV-fiets huren, mocht je met de trein, metro of bus komen en alleen het laatste stukje willen fietsen.